Seve Ballesteros cancerstiftelse har golfcup i Estepona

seve ballesteros hemsida

Seve Ballesteros kamp emot cancer

En välgörenhets Golf Cup för Seve Ballesteros Stiftelsen Äger rom In El Campanario Golf and Country Club – Estepona på Lördag den 9 april.

Seve Ballesteros Foundation:  Cancer är en sjukdom som inte gör åtskillnad mellan ras, språk eller ålder. Det är verkligen sant utmaning som mänskligheten har att vinna förr eller senare.  Seve Ballesteros Stiftelsen vill bidra så mycket som möjligt i forskningsbidrag för bot emot cancer.

Seve Ballesteros  ” Jag förstår mycket väl alla de som lider av svår sjukdom samt deras familjer. Jag har haft turen att f a en andra chans och med tanke på min situation kan jag bidra till att hjälpa andra. Det är min önskan erbjuda förutsättningar och hopp om att en dag för att åtgärda detta allvarliga problem. Detta kommer att vara stiftelsens prioritet och anledningen till att inrätta en välgörenhetsorganisation som bär mitt namn. Det har varit en tuff tid för mig. Läkarna på La Paz har räddat mitt liv och en evig kamp är nödvändig. Den verkliga kampen är kampen mot denna typ av sjukdom. Det är värt ansträngningen. ”

För mer information om Seve Ballesterosstiftelsen, vänligen besök: www.seveballesteros.com