Fuengirolas ungdomsliga sprängd

Åtta ungdomar varav fem mindreåriga har gripits i Fuengirola misstänkta för sammanlagt 13 väpnade rån. Man grep två under skoltid.

Ungdomarna anklagas för att ha utfört många rån, där de använt sig av vapen som kniv och skjutvapen. de tros ha genomfört ett flertal rån men rånarluva eller motorcykelhjälmar, som maskering. de har varit mycket htfulla
och har. Bytena de fått har dock varit begränsade.

 

Not, red.
Fuengirola är troligen den stad efter kusten som har mest problem med brottslighet på Costa del Sol som annars är förskonat just personrån och våldsbrott. Det har även funnits problem med rån av mobiler och liknande där elever från svenska skolan blivit rånade på sina mobiltlelfoner. Marbellas och Esteponas kommuner har betydligt färre problem med just ungdomsbrottslighet.