Golftävling i Malaga med Niclas Fasth, Olazabal, Montgomery med flera

www.opendeandalucia.com hemsida
www.opendeandalucia.com hemsida

För andra året i rad spelas Open de Andalucia tävlingen på Parador Málaga Golf
Tävlingen ligger mellan 24 och 27 mars . De två första tävlingsdagarna är det  fri entré ! I startfältet återfinns många golfproffs som den senaste Ryder Cup-kaptenen Colin Montgomery, Darren Clarke, Paul McGinley, Thomas Björn och Thomas Levet samtvinnaren av British Open, Louis Oosthuizen. Svenska deltagare är bla Niclas Fasth, Alexander Norén och Michael Jonzon en dansk spelare som är välkänd är Søren Kjeldsen, han var även vinnare under 2009.

Spanska deltagare är n Miguel Ángel Jiménez och tvåfaldige Masters-vinnaren José María Olazabal.

Open de Andalucía arrangeras tillsammans med Turkish Airlines
Hemsida: www.opendeandalucia.com