Britt död efter balkongfall

eden

 

Bara några dagar efter att Calvias rådhus höll ett krismöte för att diskutera hotellfall, föll en 18-årig britt  igår morse på Eden Roc Apartments, fallet orsakade hans död. Det har tidigare skett två dödsfall i sommar. Tonåringens kropp upptäcktes klockan 10.30 i anläggningens trädgårdar.

Initiala undersökningar har visat att han föll från sjätte våningens balkong. Ingen dokumentation hittades på kroppen, även om han hade på sig sitt armband för Florida Apartments boende.

Tidigare samma kväll föll en annan brittisk turist från en sjunde våningen balkong i Porto Cristo. Händelsen inträffade klockan 2 och offret, som var allvarligt skadad, landade på motorhuven på en bil parkerad nedan.

Han blev fördes till intensivvård på Son Espases sjukhus. Han hade tydligen argumenterat med sin partner före hösten och enligt henne hade de blandat kokain med alkohol. Hotellets personal säger att paret hade orsakat problem hela dagen.