Sean Connery fri från brottsmissanke

 

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Rättegången kallad ”Goldfinger case” mot skådespelaren Sean Connery (80år) har tagit en ny vändning.
Skotten Sean Connery som spelade James Bond bodde i Marbella på 90 talet, den mark där paret Connery bodde har sålts. Villan Bond ägde är nu bebyggd med ett nytt lyxprojekt, Malibu. Bond drogs inför domstol i Marbella förra året för förhör om  ett eventuellt skattebrott. Tingsrätten i Marbella har friat Connery från misstanke då hans hustru intygat att hon ensam beslutat och genomfört affärna i parets företag Malibu. Misstanke om brott kvarstår därför emot hustrun om eventuell skattesvindel.  Connery bor numer på Bahamas och har meddelat skriftligen  till tingsrätten att han inte känt till något i denna affär. Han förnekar också att han skrivit på papper och att den namnteckning som finns inte är hans. Han menar att han inte talar spanska och att kontraktet är på spanska.