Förra borgmästaren och stjärnan Pantoja får fängelse

F.d. Kärleksparet dömda
F.d. Kärleksparet dömda

Nu har domarna fallit Superkändisen i Spanien Isabel Pantoja och förra bromästaren i Marbella Muños får fängelse

Isabel Pantoja är lika känd och älskad av folket som Lillbabs är hos oss. Pantoja sjunger flamenco, nu döms hon till två års fängelse och böter på 1,1 miljoner Euros för medhjälp till penningtvätt då hon hjälpt sin dåvarande sambo den dåvarande borgmästaren i Marbella med ekonomisk brottslighet.
Eftersom hon är ostraffad sedan tidigare behöver hon troligen inte avtjäna sitt straff i fängelse.  Förra borgmästaren i Marbella Julián Muñoz har dömts till lite mer än sex års fängelse och tre miljoner euros i böter. Kärleksparet gjorde slut i samband med skandalen.

Även ex- hustrun till f.d. borgmästaren, Maite Zaldívar, döms lite mer än tre år fängelse och två miljoner euro skadestånd. Härvan uppdagades när just exfrun blev upprörd över att Muñoz lämnat henne för Flamencostjärnan. Hon medverkade i ett skvallerprogram i tv där hon i affekt avslöjade att f.d maken brukade komma hem med stora summor som han gömde under sängen.