Spanien är Europas billigaste semestermål

po

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spanien har utsetts till det billigaste semestermålet i Europa. Grundläggande semesterinköp, till exempel en restaurang måltid, en flaska solkräm och en kopp kaffe var alla visat sig vara det bästa för värde. Sri Lanka var den enda semestermål som kunde konkurrera när det gällde priserna på semester väsentligheter för turister.

Spanien slog konkurrensen från traditionellt billiga platser som Turkiet, och visar sig ha det bästa värdet för ett antal klassiska semesterinköp, till exempel en restaurang måltid, en flaska solkräm eller en kopp kaffe.
I själva verket, om man ser på ett världsomfattande sätt kan endast Sri Lanka kan konkurrera när det kom
till överkomliga priser på semesterväsentligheter.

 

 

Källa Post Office Worldwide Holiday Costs Barometer.